Σημερινή Εορτή Και Νέα

                          

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ: "Αληθινή εν Θεώ Ζωή είναι το Μήνυμά Μου. Δεν βασίζεται σε ανθρώπινες διδασκαλίες ή ανθρώπινες διατάξεις. Βασίζεται στην Αγάπη Μου, βασίζεται στην Αλήθεια, βασίζεται στην αληθινή διδασκαλία, που είναι γεμάτη αρετές οι οποίες θα σας οδηγήσουν στη θέωση και θα δώσουν σε τούτη τη γενεά πλήρη γνώση του θελήματός Μου.
Οι διδασκαλίες Μου είναι μαθήματα βυζαντινά που δίνονται στην ανθρωπότητα σαν καινούριο βαπτιστικό φιλί από Μένα, για να αναστήσουν τους νεκρούς σε μια νέα ζωή και να τους δείξουν πως η αλήθεια βρίσκεται στο Πνεύμα.
Το Πνεύμα σάς προειδοποίησε ότι στους έσχατους καιρούς θα αποστατήσουν μερικοί από την πίστη και θα επιλέξουν διδασκαλίες δαιμονικές. Δεν έχουν τίποτε για το οποίο να είναι περήφανοι. Πόνος και βάσανα κυριαρχούν σε πολλά έθνη κι όμως ο Λόγος μου δεν βρήκε χώρο μέσα τους. Έδειξα την αγάπη Μου σε όλους τους ανθρώπους, προκειμένου να με δεχθούν με χαρά. Μερικοί θα ρωτήσουν «πώς έδειξες την Αγάπη Σου, όταν τόσα έθνη υποκύπτουν συνεχώς στη βία και η πείνα είναι προ των πυλών;»
Κι όμως, έδειξα την Αγάπη Μου με τις συνεχείς υπομνήσεις Μου και τις αδιάκοπες προειδοποιήσεις Μου. Κατέβηκα με τον τρόπο αυτό από το θρόνο Μου, για να σώσω τις ζωές σας που ήταν παγιδευμένες από τους δαίμονες. Ποτέ δεν έπαψα να σας δείχνω την καλοσύνη Μου, αλλά εσείς ούτε Με περιμένατε ούτε Με γυρέψατε. Σας φώναξα αλλά προτιμήσατε να μην ακούσετε. Σας έδειξα το έλεός Μου και σας γέμισα με ευλογίες που ποτέ δεν εκτιμήσατε, πώς λοιπόν μπορείτε να λέτε ότι ο Κύριος δεν έδειξε την Αγάπη Του;"